София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗВЪНРЕДНО: Жива верига от депутати брани дома на Борисов в Банкя (ВИДЕО)

В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна, гнусна и безбожна провокация, заяви Георг Георгиев
2 мПолитика 8780

Симпатизанти, членове и депутати от ГЕРБ се събраха пред дома на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя, за да отвърнат на готвена провокация срещу него. Те се обявиха категорично против поредния опит за разпъване на черни чували пред дома на Борисов. Акцията им продължи няколко минути, като повечето събрали се бяха с тениски с лика на лидера на ГЕРБ.

 "В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна, гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени - разпопения поп (Дионисий - б.а) , една бивша премиерка (Ренета Инджова - б.а), кандидат за президент в последствие на една от опозиционните партии, хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират и тормозят вече година наред, друго не правят. Тези същите хора трябва да знаят, че сме достатъчно експедитивни, за да покажем, че няма този терор да продължи. Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца", заяви депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

"Една година вече ги търпяхме, но вече не. От днес нататък същите тези трябва много добре да знаят, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскват с това. И онова, което срещнат срещу себе си, няма да бъде агресия, но ще бъде достатъчно ясен и категоричен отговор, че повече нашата глава няма да бъде скланяна. Нека да се знае, че сме много толерантни, но имаме своя предел", категоричен бе Георгиев. И пожела прекрасни великденски празници. Отиваме си, но нека е ясно – това ще се повтори ако те тръгнат по същия начин отново към нас“, каза още Георг Георгиев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!