София 3 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 8 °C
Варна 5 °C
Бургас 7 °C
Начало Новини Предавания На живо

Кристиан Костов е номер едно в най-престижната музикална класация в Китай

За един ден 11 млн. меломани са изслушали неговото изпълнение

Кристиан Костов е номер едно в най-престижната музикална класация в Китай

За един ден 11 млн. меломани са изслушали неговото изпълнение

1 годинаОбщество 45 Боряна Райчева


Младият певец Кристиан Костов се озова на върха на класацията на най-голямата китайска стрийминг платформа QQMusic, след като само за 24 часа над 11 млн. меломани изслушаха последното му изпълнение в риалити формата Singer 2019.

Той отпадна от него, но за сметка на това се превърна в най-слушаният изпълнител в шоуто.

„Щастлив съм, че имах късмет да се срещна с толкова много удивителни хора тук, в Китай. Това не е краят, а ново начало! Научих толкова много, че се чувствам като победител!“, написа Кристиан в социалните мрежи. След едномесечен тайм аут изпълнителят на парчето „Beautiful Mess“, с което класира България на рекордното второ място на Евровизия 2017, ще се завърне отново в китайския ефир в специален епизод, даващ право на всички отпаднали към момента да се завърнат триумфално на финала.

Голямото завръщане на гласовития младеж се очаква да се случи на 29 март, когато той ще се бори за място в топ 4 на напусналите формата участници в Singer 2019. Припомняме, че преди две години младият певец изправи публиката на крака с „Beautiful Mess“, която изпълни в акомпанимент с традиционни китайски инструменти - ерху и китайски барабан.