София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Манолова: От днес моята кампания изключва микрофоните за ПИК

След публикация в медия

Манолова: От днес моята кампания изключва микрофоните за ПИК

След публикация в медия

9 месецаПолитика 23 Боряна Райчева


След публикацията на нецензурни интимни снимки на приятелката на кандидата за кмет от „Демократична България“ арх. Борислав Игнатов редица обществени личности изразиха своето възмущение. След като позициите си във фейсбук изразиха премиерът Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, реакцията на бившия омбудсман и настоящ кандидат за кмет Мая Манолова също не закъсня. 

Oт днес моята кампания е изключена за микрофоните на ПИК, коментира Манолова при внасянето на документите за регистрация в ЦИК. 

Тя сподели възмущението си още вчера и във фейсбук:

Гнусните методи за правене на кампания от властта достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, че гущерът си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко.