София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Николай Марков: Голямата изненада на тези избори за мен е феноменът "Божков"

Коментар във Фейсбук
13 сПолитика 10565 Мирослав Митков

Голямата изненада на тези избори за мен е феномена "Божков". Това коментира в профила си във "Фейсбук" експертът по национална сигурност Николай Марков.
 
"Сигурно забелязвате, че нито отляво, нито отдясно, най-малко от центъра на политическия спектър казват и думичка за това. Случайност? - Не мисля. Дългогодишната кървавочервена тактика на нашите престъпни политици е да неглижират очевидни работи - от наличието на масови гробове изкопани в наши дни, до съдбата на всеки отделен гражданин. Нищо за тях не съществува, когато не говорят за него - такива са нашите потурняци ганьовци.
Лично съм ги преживял!
 
Истината е, че се страхуват дори да споменат името на Божков по много причини - от това, че са били в офиса му зад парламента, до това, че много от роднините им са във фирми, свързани с божкови олигархични активности. От това следва, мълчание, неглижиране и забиване на главата в пясъка, а ако там е невъзможно по някои причини - в задниците си. Зависимости, корупция, политическа престъпност. И олигарси. Това е формулата.
 
Нека бъда малко по-конкретен. Само малко. От 240 депутати в изтеклото в канализацията народно представителство, едва 18 човека не са ходили в офиса на Божков познат като "аквариума". В този аквариум са плували почти всички днешни "рибки", които виждате по телевизията - видни политически лидери, магистрати, корумпирани полицаи, собственици на медии, журналисти и много други. Хиляди зачислени в списъка за изхранване.
 
Страхът превръща всеки човек в подлец и в това нямам никакви съмнения. От паяжината на страховете се излиза много трудно и не без плащане на тежка цена. Затова ви казвам категорично, че у нас няма свободна политическа воля, нито свободна държавна власт. И не повтаряйте като папагали клишето: "Всички са маскари." Нямате полза да се сугестирате негативно спрямо мен, защото аз нямам вина за ситуацията. Напротив
 
И не забравяйте все пак, че наистина всички са маскари. Малкото други са обикновени олигофрени, които не знаят къде е небето и къде земята. Но много искат да знаят", пише още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!