София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

"Отровното трио" е изпратило и до ДПС трите предложения срещу модела "КОЙ" (ВИДЕО)

Коментар на Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов в ефира на "ЕвроДикоФ"
17 сЕвроком 1439

"Отровното трио" е изпратило предложение до всички партии за общо съгласие преди парламентарните избори с шанс за влизане в следващия парламент. Сред тях прави впечатление, че са Слави Трифонов от "Има такъв народ", Христо Иванов от "Да, България", Атанас Атанасов от "Демократи за силна България", Корнелия Нинова от БПС, както и Мустафа Карадайъ от ДПС. Това стана известно от Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов в ефира на "ЕвроДикоФ".

По-рано Арман Бабикян спомена за това предложение в ефира и на "Честно казано с Люба Кулезич" като го нарече "три варианта срещу модела "КОЙ".

Бабикян: Предлагаме на всички партии и коалиции три варианта срещу модела "КОЙ" (ВИДЕО)

ПРЕДЛОЖЕНИЕ: "Отровното трио" иска от партиите публично да се откажат от коалиция с ГЕРБ

Това, което искат е нито една от съгласилите се партии и коалиции няма да влезе в явна или скрита коалиция с Бойко Борисов и ГЕРБ, да гласуват текстове, с които вадят прокуратурата от съдебната власт, както и да се отстоява евроатлантическата ориентация, както и предложенията им да бъдат публично подкрепени.

"Понеже едни твърдят, че са официално опозиция, а другите са опозиция, но не са в парламента. За по-разкрепостен вариант да ми звъннат. Искаме публично да кажат дали подкрепят Бойко Борисов", коментира Бабикян.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!