София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

ПП "Възраждане": Подкрепяме Радев за втори мандат, първият беше успешен

"Българската политика има нужда от достойни личности като Румен Радев"
1 мПолитика 561 Мирослав Митков

Възраждане подкрепя президента в желанието му да се кандидатира за втори мандат. Това е стремеж  за запазването на реда и законността в страната ни, тъй като за последните тридесет години, Румен Радев е единственият български президент, който се осмели да изобличи задкулисното управление и прилежащите му мутро-олигархични обръчи. Това се посочва в позицията на партията.

"През  своя мандат Президентът  и президентската институция показаха, че олицетворяват единството на нацията. Многократно заставаха зад реда и законността в страната ни и защитиваха конституционния ред,  наложиха вето на въвеждането на прибързани законодателни промени, които нямаше да са в интерес на гражданите.

Българската политика има нужда от достойни личности като Румен Радев.

Възраждане ще  настоява за среща с президента, на която ще представи целите, които иска да постигне във вътрешната и външна политика на страната. Както и ще иска да се запознае с програмата на Президента за евентуален негов втори мандат", пишат още те

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!