София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

ПЪРВИ КАДРИ: От мястото на убийството на Къро (ВИДЕО И СНИМКИ)

От местната полиция съобщиха, че са открити телата на две жени и на двама мъже

2 мКрими 1769 Антония Лазарова

Излязоха първи кадри от мястото на убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР. Той е бил застрелян в Кейптаун, където живее от години. Покушението е станало в дома на Каменов, като заедно с него за застреляни жената, с която той е живял и икономката. Децата му са били на училище по това време.

Атентатът е станал в дома на Каменов, като освен него са разстреляни и жената, с която живеел, както и детегледачката им и друг мъж, също българин. Така килърите оставили след себе си в локви кръв общо четири трупа. Все още не е ясно кой е чевъртият убит при касапницата.

От местната полиция съобщиха, че около 08:20 ч. са открити телата на две жени и на двама мъже на възраст между 40 и 50 години с огнестрелни рани.

През април по искане на българската прокуратура Каменов беше обявен за международно издирване с „червен бюлетин” от Интерпол. Според сайта на Междуправителствената организация той се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване.