Росен Миленов: 20 милиона в сметките на олигарси само за 1 седмица

Бившият служител на ДАНС коментира шпионския скандал и протестите

5 месецаПолитика 12

Росен Миленов, бивш служител на ДАНС и ГДБОП беше в предаването “Делници“ по Евроком с коментар относно шпионския скандал и протестите “за“ и „против“ кандидатурата на Иван Гешев за гл. прокурор.
Според него протестът срещу Гешев е контролирано мероприятие за източване на средства. Целта е да се обезсърчат хората да излизат на подобни акции.
“Който държи местната власт, държи цялата власт“,твърди Миленов. Според него Борисов е спрял контрабандата , за да може да се краде от обществените поръчки. По негови думи 2-3 милиарда отиват в джобовете на политическия контингент. Миленов поддържа позицията си срещу Гешев, защото по думите му е против престъпления извършвани от висши държавни органи. Той е на мнение, че трябва да има национални референдуми за преразпределения на публични средства. Единственият начин да се промени животът на гражданите според Миленов е, ако всеки участва. Досега от СРС Младенов знае, че олигарси са откривали 20 милиона в сметките си само за 1 седмица. Според него да изразяваш нагласите си е конституционно право. Затова борбата за справяне с скорупцията е чрез референдуми и протести, убеден е бившият служител на ДАНС.

ОЩЕ ОТ Политика

Нинова пред Евроком: Около 10 човека са номинирани за лидер на левицата

„Воля“ искат да си изкарат мандата на топло, няма да подкрепят вота на недоверие“

2 чПолитика

Николай Бареков отказа да гостува в „ЕвроДикоФ“

„Аз съм тук, но Бареков го няма“, заяви Диков

3 чПолитика

Сашо Диков: Борисов демонстративно не зачита парламента

"Срещата с петимата фена на ФК Левски се оказа по-важна за премиера, от колкото пленарното заседание"

6 чПолитика

Руските дипломати-шпиони имат 48 часа да напуснат България

След като бяха обявени за персони нон-грата

7 чПолитика