София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Скандалът "Pi Ar Sevi Boiko": С кой още си чати Гешев и защо съдии и прокурори му се отчитат?

В социалните мрежи се разпространяват кадри на Телеграма на главния прокурор

След скандала около главния прокурор Иван Гешев и снимката, на която се вижда, че по време на правна комисия той се отчита на "Pi Ar Sevi Boiko", в социалните мрежи вече се разпространява друга снимка, на която се вижда с кого още си кореспондира Гешев. Кадърът е публикуван от Фейсбук страницата на сайта за разследваща журналистика Bird.BG.

В първите снимки, които бяха разпространени стана известно, че Гешев си пише с "Pi Ar Sevi Boiko" във връзка със Сашо Николов, за който можем да предполагаме, че е депутатът Александър Николов от ГЕРБ, който е член на правна комисия.

Припомняме още, че от години Севделина Арнаудова отговаря за медийните участия на председателя на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Ето какво можем да видим в новите кадри от кореспонденциите на Гешев:

"Друга снимка показва с кого си чати Гешев по време на заседание на парламентарната комисия. Освен Pi Ar Sevi Boiko в Телеграм му стиска палци някакъв прокурор. Мярка се и някаква административна съдийка. Личният му Pi Ar Веселин Иванов е записан още докато е бил редактор на превзетия от Пеевски сайт “Правен свят”. А Мадам В е записана в тефтера на Гешев като гурналист gurnalist".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!