София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Жечо Станков: Всеки четвърти е гласувал доверие на ГЕРБ-СДС

Коментар на номинирания за министър на икономиката
36 сПолитика 305

Надяваме се на конструктивен диалог в полза на гражданите. Това заяви пред БНТ номинираният за министър на икономиката от ГЕРБ-СДС Жечо Станков. По думите му е справедливо ГЕРБ да предложи правителство, защото му е гласувано доверие, защото всеки четвърти, който е отишъл до изборната урна, е гласувал доверие на коалицията ГЕРБ-СДС.

"Никога не съм претендирал за определени постове, а по-скоро знае какво би направил, ако му бъде гласувано това доверие. Номинацията за мен е лично е оценка за свършената работа през годините като зам.-министър в Министерството на енергетиката и благодаря както на премиера в оставка Борисов и на всички, които ми дадоха шанс да бъда част от този проектокабинет", заяви Станков.

Относно плана за възстановяване той изтъкна, че никой не говори по него по същество, а спорът се концентрира около про и контра неговото внасяне.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!