Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          В “Честно казано с Люба Кулезич”: Раненото его на държавното обвинение

          “Лошите момчета” от Facebook и прокурорите, които са им сърдити. Защо един публицистичен пост на комуникационния експерт Радослав Бимбалов и коментарът на адв. Стефан Левашки удариха в сърцето егото на прокурорската асоциация? Остана ли начин за градивна критика към гнилите ябълки в държавното обвинение? Това е една от темите тази вечер в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“. 

          Ето какво още ще видите: 

          Енергийните играчи и техните политически шмекери. Къде е българският енергиен хоризонт в хватката на скъпи суровини и политически лоялни мениджъри? В предаването гостуват Пламен Павлов от Българската газова асоциация, който разкри детайли от договора с Азербайджан, както и икономистът и депутат от “Демократична България” Владислав Панев. 

          SLAP – Инициатива с име на шамар срещу опитите за запушването на журналистически усти. Христоматиен пример ли е делото, което “Еврохолд” заведоха срещу сайта “Биволъ” за близо 1 млн. лева? За безпрецедентния натиск – говорят адв. Александър Кашъмов и Асен Йорданов, издател на известната медия за разследваща журналистика. 

          “Просто живях” – една книга-реабилитация на жанра “Литературна анкета”, която среща критика Вихрен Чернокожев с великия писател Радой Ралин. За умението да кажеш истината навреме и разбираемо – гостува Кин Стоянов, известен публицист и син на ненадминатия български присмехулник. 

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions