петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Журналистът Николай Стоянов: САЩ знаят, че Ружа Игнатова е жива

      ,,Силен знак е, че САЩ знаят, че Ружа Игнатова е жива, а може би и къде е, иначе нямаше да я търсят, ако бяха сигурни, че са се случили фатални събития с нея“. 

      Това заяви журналистът Николай Стоянов в ефира на Нова.

      Стоянов също коментира, че случаят с Брендо показва, че е възможно издирвани лица да влизат и излизат от България, което е критика към българското правосъдие. Той смята, че повдигането на задочно обвинение срещу Игнатова в присъствието на американския посланик показва, че прокуратурата е действала под външен натиск, тъй като досега самостоятелните ѝ действия са били практически нулеви.

      Николай Стоянов, автор на книга за криптокралицата, разказа, че Ружа Игнатова е родена в България, но е израснала в Германия, където е завършила университет. Тя се завръща в България, за да работи в голяма консултантска компания, и има амбиция да се докаже и да бъде забелязвана.

      Адвокат Николай Петров, който защитава главния юрист на OneCoin Ирина Дилкинска, заяви, че глобата от 111 милиона е част от присъдата на неговата подзащитна. Той обсъжда възможността за трансфер на Дилкинска в България, за да излежи присъдата си тук. Адвокатът допълни, че все още се правят транзакции с валутата OneCoin по света и че в България са купувани обучителни пакети, докато в чужбина транзакциите са достигали до 100 милиона долара.

      Той добави, че Ружа Игнатова се е предпазвала от контакти в България и е била близка с брат си, който в момента е в страната и се възстановява от преживяното в САЩ. Игнатова се е консултирала с български специалисти в различни сфери.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ