четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      Бонев за Диана Русинова: Има хора, които изграждат своята професионална кариера върху имитации на институции

      Честа практика по времето на ГЕРБ е да се дава трибуна на хора, които се водят за експерти, за да могат да спасяват и подкрепят ГЕРБ, когато изпаднат в някакъв проблем. Факт е, че госпожата има сключени договори с някои от многото фирми, в които участва или е свързана, със Столична община за пътни одити и други неща. Това заяви столичният общински съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонер пред „Евроком“ по повод неизлъченото интервю на журналиста Сашо Диков с пътния експерт Диана Русинова.
      Има хора, които изгарждат своята професионална кариера върху имитации на институции. Русинова го прави по този начин, добави още той.
      Причината да ви се забрани да излъчите предаването и да бъдете заплашвани и вие, и телевизията със съд е много елементарен въпрос, който всички могат да си зададат. Защо откакто Васил Терзиев е кмет на София, тя се възпали по този начин? Седи и псува във Фейсбук и критикува в медиите по изключително непрофесионален начин. Защо толкова години, докато сключваше договори с ГЕРБ и Фандъкова няма такива репортажи, заведени дела за организация на движението, въпреки че от 2020г. знае, че няма действащ генерален план за организация на движението, уточни Бонев.
      Фирми свързани с въпросната госпожа трябваше да спечелят обществена поръчка на АПИ по времето на ГЕРБ за 9 млн. лева за снимане на дупките по републиканската мрежа от Космоса със сателит по някакъв невероятен патент, въведен в Америка, каза още той. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ