четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      Тръмп: Харис е радикален ляв лунатик, който ще унищожи САЩ

      Бившият президент определи Харис като "некомпетентен, радикално-ляв лъжец"


      Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува съперничката си Камала Харис като „лъжкиня“ и „най-некомпетентния и крайноляв вицепрезидент“ в американската история. Тръмп заяви, че Харис е „радикален ляв лунатик, който ще унищожи САЩ“.
      Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп проведе първия си митинг след съобщението на президента на САЩ Джо Байдън за оттеглянето му от президентската надпревара в Шарлот, Северна Каролина.
      Тръмп се насочи към демократите на митинга, който се проведе при високи мерки за сигурност. Той твърди, че Байдън се е оттеглил от предизборната надпревара, защото е „далеч назад в анкетите“.


      В речта си Тръмп се позова на 25-та поправка на конституцията на САЩ, която предвижда отстраняване на президента и прехвърляне на властта на вицепрезидента, ако президентът не е в състояние да изпълнява задълженията си. Той твърди, че демократите са заплашили да отстранят Байдън от поста въз основа на тази поправка.
      „Но това, което наистина се случи, беше, че лидерите на Демократическата партия, в един много недемократичен ход, казаха „Или се махате, или ние ще ви изхвърлим, използвайки 25-ата поправка“, каза Тръмп.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ