четвъртък, 19.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.2 C
Варна
Search Suggestions

      Борисов: Колегите от ПП-ДБ искат да ни предложат пак от същото

      Loading the player...

      Отворихме вратата за всички да говорим по всички теми. От това, което вчера научихме, е, че колегите от ППДБ искат да ни предложат пак от същото. Това заяви пред журналисти председателят на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

      „Честното, което именно казах и след като слушах внимателно Асен Василев, той каза, ще се предложи неутрален, максимално отдалечен премиер, който да си предложи екипа от министри. От това възикват два въпроса – кой ще предложи такъв човек и в момента, в който ще бъде предложен, той ще е партиен. Ние това правихме с Габровски, после с Мария Габриел и Денков. Ако е така, както казва, пак се връщам на честността, не е ли тогава време – те да обявят, ние да обявим кой ще е този човек. И защо този човек, ако има такъв и всички го харесват, не се яви на изборите и не спечели“, посочи Борисов.

      Председателят на ГЕРБ даде пример с Марио Драги.

      „Той беше добър ръководител, но италианците избраха Мелони. Това ли искаме ние – крайнодесни или крайнолеви да ни пометат. Ако ние не предлагаме управление, как ще дойде после един неутрален човек и ще стъпи на тези програми, за да ги обедини и ще започне да управлява с мнозинство в парламента, продължи той.

      Какво би се случило, ако този неутрален Х човек – Господ, заиграе с някоя от партиите и другите не са доволни, посочи той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ