неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      NYP: Байдън се отказва от надпреварата за президент на САЩ

      Президентът Байдън няма да се кандидатира за преизбиране по време на бурна година, в която части от страната ще страдат от спирания на електрозахранването, пускането на инхалаторна ваксина срещу COVID и бойкот срещу автомобилите без водачи, прогнозира висш стратег на JPMorgan Chase.
      Майкъл Чембалест, който ръководи отдела за пазарна и инвестиционна стратегия в отдела за управление на активи на банката на Уолстрийт, направи шокиращите прогнози в своя списък с „Десетте изненади“ за 2024 г. през уикенда.
      Най-важното сред пророчествата на начинаещия Нострадамус беше, че 81-годишният Байдън ще отпадне от надпреварата „някъде между Супер вторник и изборите през ноември, като се позовава на опасения за здравето“.
      „Супер вторник“ се отнася до президентските първични избори и събрания на 5 март, които ще се проведат в повече от дузина щати, включително Калифорния, Тексас, Масачузетс, Върмонт и Северна Каролина.
      Победителят в състезанията „Супер вторник“ се смята за голям фаворит за евентуално улавяне на номинацията на партията за президент.
      Cembalest публикува своите прогнози в бюлетин като знак на почит към бившия пазарен стратег на JPMorgan Байрън Уин, който е правил 10 прогнози всяка година в продължение на почти четири десетилетия преди смъртта си миналата година на 90-годишна възраст.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ