петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ЛАПТОПЪТ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ЧОВЕКА

      Лаптопът е най-добрият приятел на човек. Компютърът познава отлично собственика си, твърди проучване, публикувано във в. „Дейли експрес“. Резултатите са базирани на съвместно британско и американско изследване.

      Компютърът лесно може да определи характера на собственика си само на базата на 10 негови „like“ в социалните мрежи. Представата на машината за човека пред нея ще е по-реална дори от тази на колегата му в офиса, поясняват учени от Кеймбриджкия и Станфордския университет. Лаптопа безпогрешно ще разгадае собственика си, базирайки разсъжденията си само на видеоклипове, снимки или постове в интернет.

      Колкото повече харесвания „отбележи“ притежателя, толкова по-добре го опознава машината, твърдят специалисти. Така ако натиснете 150 пъти бутона „харесвам“, компютърът ще ви прецени по-добре от собствената ви майка. За 300 кликания, машината ще има по-ясна представа за характера ви от брачния ви партньор.

      Според авторите проучването доказва, че след няколко години компютрите ще правят безпогрешно умозаключение, ще разгадават психологическото състояние на човек и дори ще реагират съобразни с настроението му.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ