събота, 28.09.24
17 C
София
20 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Хебър измъкна точка от София след много пропуски

      Отмениха гол на Набил Макни срещу Локомотив (Сф), Анте Аралица нямаше ден

      Хебър измъкна точка от гостуването на Локомотив (София) – 0:0, като дори можеше и да спечели, но гол на Набил Макни беше отменен. Срещата бе първа от програмата на 10-ия кръг на efbet Лига.

      На стадиона в „Надежда“ имаше доста голови ситуации. Най-фрапантните пропуски направи Анте Аралица, който определено нямаше ден.

      Първото по-сериозно положение беше в 6-ата минута. Набил Макни получи топката в наказателното поле, където футболист на Локо игра с ръка, но голмайсторът на пазарджиклии извърши нарушение преди това и нямаше как да бъде отсъдена дузпа. Постепенно домакините взеха инициативата в срещата и упражниха натиск към вратата на пазарджиклии.

      В 25-ата минута Георги Търтов допусна грешка, при която подари топката на домакините. Анте Аралица се устреми към наказателното поле, нахлу и стреля, но Марсио Да Роса внимаваше и се намеси на висота. Девет минути след това избраниците на Иван Колев развиха добре атака по дясното крило, топката стигна до влезлия като резерва на мястото на Стефан Ламбезе – Стив Траоре. Той влезе в наказателното поле и подаде към Анте Аралица. Нападателят стреля, но Да Роса отново спаси.

      В 38-ата минута Александър Любенов не успя да улови центрирана топка, която попадна в краката на Набил Макни и той я вкара във вратата му. Попадението обаче беше отменено в 41-ата минута, след като съдията Мартин Великов прегледа ситуацията с ВАР и прецени, че нападателят на Хебър е извършил нарушение.

      Локомотив получи добра възможност в 53-ата минута чрез пряк свободен удар. Зад топката застана Джани Дос Сантос, но ударът му от около 20 метра фронтално срещу вратата бе неточен. Три минути по-късно Анте Аралица бе изведен сам срещу вратаря, финтира го, но се забави със завършващия удар и не успя да вкара, като топката бе изчистена от голлинията от Мартин Михайлов.

      Дос Сантос получи нова възможност да обстрелва вратата на Да Роса в 68-ата минута, но отново не успя да вкара. В 76-ата минута и Селсо Рапосо пропусна. Хебър отговори в 79-ата минута, когато Кристиан Андонов финтира Бруно Франко и шутира, Александър Любенов спаси. Гостите от Пазарджик имаха страхотен шанс в 90-ата минута, когато Андонов проби по лявото крило и центрира към Макни, но той прати топката покрай левия страничен стълб.

      След равенството Локо (Сф) е десети с 10 точки, а Хебър остава последен със 7 в актива си.

      - Реклама -
      • ТАГОВЕ
      • 394
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ