София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

"ИНТЕРВЮ В АНФАС": Шанс за живот

Историята на Светлозар Дончев
пропускане
10 мЗов за помощ 1179 Николай Трифонов

Как ще се почувствате, ако изведнъж Ви отнемат всичко? Били ли сте в ситуация, от която не виждате изход и се питате: "Защо точно на мен?", "Какво лошо съм направил?". И когато сте на ръба, и не виждате никаква светлина - тя изведнъж блесва

Точно такъв е случаят на Светлозар Дончев. Той е самотен баща на две деца, а преди около 2 години и половина е диагностициран с ревматологичното заболяване – болест на Бюргер. Здравословният проблем намалява драстично възможността на Светльо да работи, за да издържа семейството си, а в момента той се бори смело с болестта, за да избегне ампутация на краката. В последните близо три години на Светлозар му се повтаря едно и също - няма лечение. И точно тогава се появявя тя - светлината. Преди няколко седмици Светльо научава, че друг човек, със същото заболяване, е провел лечение в Турция и засега резултатите са повече от обещаващи. За лечението са нужни 30 000 лева, а през последните години, всеки месец, Светльо дава по над 2000 лева само за лекарства. Питате се как успява? Благодарение за добрината на хоратата, добрина, от която има нужда още веднъж.

Светлозар разказва, че децата му са единствената опора и им е благодарен, защото те го зареждат със сила всеки ден и правят борбата с болестта малко по-поносима.

След близо 3 години Светлозар отново вижда шанс, шанс отново да бъде себе си, да бъде човекът, който иска. 

Цялата история вижте във видеото. 

Сметката, по която може да дарите средства на Светлозар е:
IBAN: BG81STSA 9300 1528 7359 95
BIC: STSABGSF
Титуляр: Светлозар Николов Дончев
PayPal: Svetlozar Donchev
Телефон за връзка със Светлозар за дарение на храна и дрехи: 0877717471

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!