София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Мирчев: Пеевски е започнал отрано предизборната кампания и е вкарал прокуратурата в нея

,,Никой и над никого не трябва да има чадър''

17 дниПолитика 21 Марияна Стойчева

"Никой и над никого не трябва да има чадър. Когато някой е направил нещо нередно, винаги трябва да се разследва до последно. У нас това още не се е случило. Банкова, Коцев и т.н. – нека съдът си свърши работата и ако има нарушения, те ще си получат наказанията.''

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в ефира на БНТ по нашумялите корупционни скандали покрай казуса с Агнеция ,,Митници''. 

,,Определени кръгове не искаха по никакъв начин реформите да продължат. Това притесни Делян Пеевски - така той щеше да загуби влиянието си. Решението да отидем на избори беше на господин Пеевски, а не на преговорните екипи'', каза още депутатът от ДБ. 

,,По отношение на Бойко Рашков – нямам впечатлението, че е тежък контрабандист, но имам впечатлението, че Пеевски е започнал отрано предизборната кампания и е вкарал прокуратурата в нея'', каза още Мирчев.