София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов с патерица: Сега го разбирам Слави, че не му лесно (ВИДЕО)

ГЕРБ-СДС предложиха нов кабинет за правителство
16 сПолитика 2203

Страх ги е, че ще спра да куцукам и ще се върна един ден. Ще си почина, те ще покажат какво могат и ще се върна, като се види, че не могат. Аз съм показал опита и мъдростта си през тези години.  Затова и тези хора стоят около мен и ме слушат, не защото съм по-силен. Ето Дилов ми каза, че ако знаят колко съм умен и колко неща знам, ще се побъркат. Но аз му казах, че е по-добре да ме подценяват. Да си говорят за "Винету", а те са две книги и дори това не знаят и говорят само за една. Нека ме подценяват. Това коментира премиерът Бойко Борисов от болницата по-рано, защото претърпя операция, докато обяви кои са кандидатите му за министри.

"Бих отишъл в парламента, ако ги нямаше тези истерични жени, аз казвах на Станишев навремето - махни ги да говорят само те и говори ти, а те сега се събраха всичките в парламента: Мая Манолова, Мария Капон, Татяна Дончева, Корнелия Нинова", каза премиерът в оставка.

"Сега вие сте министри и кандидат-премиери и ме слушате, не защото съм силен, а защото съм опитен и мъдър. Любо (Любен Дилов-син) стои до мен, не защото съм по-силен, а защото имам опит и мъдрост", каза още Борисов.

След като стана от стола си той си взе патерицата и констатира: "Сега го разбирам Слави, не е лесна тази работа и това не го прави по-слаб. Аз го обичам, защото е доказал 30 години, че е добър в едно нещо. Това е геройство, когато имаш болка да си вършиш работата", отсече премиерът.

След това той се ръкува с новите министри, които ще предложи ГЕРБ-СДС, а те му пожелаха здраве. Лекарите обаче чакаха Борисов и го предупредиха, че трябва да лежи, за да не кърви раната му, а той им благодари за грижите. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!