София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Джошуа срещу Пулев с публика?

Британските власти обявиха, че има възможност от 2 декември да започнат да допускат зрители по време на спортни мероприятия
4 мСпортни 315 Боян Марков

Британските власти обявиха, че има възможност от 2 декември да започнат да допускат зрители по време на спортни мероприятия. Великобритания обяви пълен локдаун, който ще продължи до 1 декември.

По този начин за двубоя в тежка категория по бокс между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който предстои да се проведе на 12 декември в зала "Уембли Арена" в Лондон, се очаква да има зрители. Мачът беше първоналачно предвиден да се играе на "О2 Арена".

Лондон попада в Зона 2 за право на допускане на фенове. В нея за спортни прояви на закрито ще може да се допускат 1000 зрители или 50% от капацитета на съоръжението, ако то е с по-малък капацитет.

Предвид строгите рестрикции, действащи на територията на Острова относно пристигащите от чужбина, се очаква в зала „Уембли Арена“ на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да има само английски фенове, които да подкрепят своя сънародник. Кобрата вероятно ще има опората само на хората от своя щаб.