София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Ген.-майор Валери Григоров: Добра новина е пенсионирането на проф. Михаил Константинов

Коментар на члена на “Ние, гражданите” в предаването “Делници”
6 сПолитика 1693 Златина Петкова

“Добра новина е пенсионирането на проф. Михаил Константинов”, заяви в предаването “Делници” членът на формацията “Ние, гражданите”. По думите на Григоров, първото ниво на манипулиране на изборите се случвало на ниво “секционна секция”. Той обясни, че от неговата партия имали данни за това, че гласовете за тях са били броене като такива за ГЕРБ и ДПС.

“Борисов усеща, че се разрушават лостовете му за манипулиране на изборите”, допълни Григоров. Той обясни, че има подправяне на резултатите и на национално ниво. Всичко тава можело да се случи с поставянето на конкурентно начало.

“Борисов вече е разбрал, че не може да бъде отново част от първа политическа сила на изборите”, заяви още гостът. Той даде пример с дело, което от “Ние, гражданите” са били завели срещу ГЕРБ. Резултатите показали, че най-много гласове за водещата партия имало в районите с преобладаващо ромско население.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!