София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Господин Тонев: Думите, които изрича Борисов, са думите на аболютния провал (ВИДЕО)

Коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
1 мЕвроком 16595

Яснотата в политиката ще помогне на хората да преценят собствената си позиция - дали искат да се занимават с политика, позицията им като избиратели, както и дали принадлежат към някакво политическо течение. Десницата е злоупотребявано понятие, в Западна Европа то се гледа с пренебрежение - десен или ляв не звучи добре. Големите консервативни и християндемократични партии обикновено се настаняват в центъра. Това коментира лидерът на Българската демократична общност Господин Тонев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Преди няколко години в България беше на посещение християндемократа Вилфрид Мартенс, доста дълго време беше председател на Европейската народна партия. Той изрази мнение за политическата констилация в Европа. По думите му една християндемократична партия не може да просперира и да има бъдеще ако единствената и цел е да бъде на власт", допълни Тонев. 

"Не става дума нито за триумф, нито за тържество. Става дума за поквара на съвестта. Прилича ми на полковник Курц от Копола. Със същата полусянка, тържеството на лъжата. Думите, които изрича Борисов са думите на аболютния провал. Същите хора, които в момента възхваляват Борисов са тези, които ще критикуват след това", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!