София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Камен Донев наел гардове срещу зрители

„Не искам да коментирам, не давам интервюта“

11 сКултура 307 Антония Лазарова

Гардове дебнат зрителите да не правят снимки от аплаузите по време на последното представление на Камен Донев в зала 1 на НДК, ожали се в социалните мрежи пострадал от "звездните" мерки. Това се е случило в края на спектакъла „Лекция № 3 за силата на словото“, съобщава "Телеграф".

„Много хора започнахме да снимаме, за да направим част от това вълнение, случило се на 1 ноември - Деня на будителите и нашите приятели тук. За мен това е даже безплатна реклама на спектакъла. И в този момент един едър, после видях, че просто е дебел с обръсната глава, започна да ме заслепява и да насочва лазер към телефона ми. Затова накрая видеото прекъсва. Това действие последва още много пъти към различни хора от публиката, които просто се радваха и искаха да заснемат последните акорди от нещо, за което са си платили. Ние не сме престъпници!!!“, разказва Гриша Табаков. Той уточнява, че не е снимал части от спектакъла, а само биса, когато цялата зала е станала на крака.

Накрая от жена от НДК разбрал, че момчетата са от екипа на актьора.

„Камене, Камене, от какво се притесняваш? От любовта на публиката или че някой ще ти открадне сцени от спектакъла, че си довел тези здрави момчета без души, но явно добре платени от теб, да те пазят и да се държат като надзиратели с тези, които са платили по 60 лева и повече, за да те гледат“, пише Табаков.

„Не искам да коментирам, не давам интервюта“, отсече Донев във връзка със случая.

 

СНИМКА: БГНЕС