София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Масов бой в Благоевград, двама са в болница

Останалите четирима са отведени за разпит

Масов бой се заформил тази сутрин на една от централните улици в Благоевград. Трима работници от сметопочистващата фирма около 4 часа влезли в павилион, за да си купят кафе на път за работа. Пристигнали и още трима пияни младежи, които започнали да се заяждат с тях. Питали ги как може да работят за 300 лв., след като те само за една нощ изпиват алкохол за толкова пари. Така словесната разправия прераснала във физическа.

Шестимата започнали да се бият на тротоара.  До тях спряла кола и шофьорът се опитал да разтърве биещите се, но с метална тръба един от тях счупил стъклото на колата.

Двама от участниците в мелето са в болница с комоцио, потвърдиха от полицията. Останалите четирима са отведени за разпит.

"Един от моите работници е пострадал и е оставен в болницата за лечение. Другите двама са прегледани в Спешния център и са освободени, отведени са да дадат показания в полицията", каза управителят на общинската фирма "Биострой" Васил Бачев и  потвърди, че инцидентът е станал докато работниците са отивали на работа рано сутринта.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!