София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Проф. Александър Томов: Санкциите на “Магнитски” показват само, че от САЩ не искат да работят с тези хора и с тази държава

Председателят на КП "Движение заедно за промяната" с коментар в предаването “Делници”
14 сПолитика 228 Златина Петкова

“Санкциите на “Магнитски” показват само, че от САЩ не искат да работят с тези хора и с тази държава”, заяви в предаването “Делници” лидерът на КП "Движение заедно за промяната" проф. Александър Томов. Томов беше категоричен, че основният проблем е в това, че в България отдавна се е знаело всичко, за което се говорело в акта “Магнитски”.

Председателят на  "Движение заедно за промяната"  допълни, че има тежка обвързаност на партиите на статуквото с хора като Делян Пеевски. Томов попита и колко общи фирми има вторият човек в БСП с Делян Пеевски.

“Много хора в БСП се правят, че тези неща не се отнасят за тях, а във времето имаше много хора, които открито защитаваха Пеевски”, посочи още професор Томов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!