София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

“Републиканци за България” във Велико Търново пуснаха онлайн приложение за връзка с жителите на областта

Питат местните за приоритетите в областта
5 месецаИзбори 2021 54

Интерактивен метод за онлайн връзка с възможно най-много граждани, пуснаха председателят на партията и водач на великотърновската листа на  ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и кандидатите за народни представители, съобщават от пресцентъра на формацията.

Целта на “Републиканци за България” е, както да осъществят своеобразно допитване за нагласите на хората в областта и техните очаквания от  следващото управление, така също и да идентифицират реални и конкретни проблеми, с които те се сблъскват. „Какво искате да се промени в мястото, където живеете?“, е един от въпросите в онлайн формуляра.

Наред с локалните проблеми, жителите на Великотърновска област имат  възможността да подредят по важност, според собствените си виждания, основните приоритети в държавното управление. ПП „Републиканци за България“ залага на:

Повече възможности за младите хора;

По-добри социални услуги;

Умни градове и жизнеспособни села;

Грижи и достойни пенсии за възрастните хора;

Ускорено развитие на изостаналите региони;

Работещо електронно управление;

Зелена и високотехнологична икономика;

Приоритетна и повсеместна борба с корупцията;

Съхранена и чиста околна среда;

Реална подкрепа за малкия и среден бизнес;

Достъпно и модерно здравеопазване;

Повече и по-сигурни енергийни източници;

Подобряване и модернизация на инфраструктурата в страната;

Качествено образование за всички.

В онлайн приложението на великотърновските кандидати от Републиканци за България, е достъпна и интерактивна карта на региона.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!