София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Татяна Дончева: Мен ме подслушват от години, да проверят и частните подслушвателници

Коментар на лидера на Движение 21
31 сПолитика 484

Аз съм подслушвана непрестанно от години. Закачат хора, които общуват с мен и така започват да подслушват и мои заместници и активисти на партията. Това заяви пред БНТ Татяна Дончева, председател на "Движение 21" и представител на "Изправи се! Мутри вън" в 45-ото НС.

"Трябва да се започне проверка на частните подслушвателници - това са структури със специална техника. МВР знаят кои са", каза още тя.

"Не се разследва никой, подслушва се, за да се събират клюки", коментира Дончева скандала с подслушването на политически лица у нас.

"Първите действия на служебния кабинет показват воля за разграждане на установения модел. Процесът трябва да задълбочи. Но не трябва да се задълбочаваме в махането на професионалните кадри, защото има позиции, заемани от неподходящи хора", каза още тя.

За новия шеф на ДАНС и рокадите, Дончева заяви "четвъртото съмнително назначаване от страна на президентството" и допълни: "Това не е човек, чието място е там. Може да стане шеф на РПУ Асеновград, но не и на ДАНС", завърши Татяна Дончева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!