София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Валери Симеонов: За НФСБ ще гласуват прагматичните патриоти

Заместник-председателят на НС заяви, че е изненадан от решението на ВМРО
6 сПолитика 1405 Златина Петкова

“Ние ще привлечем към нас прагматичните патриоти - тези, които оценяват направеното, а не само думите. Колкото до решението на ВМРО да се явят сами на предстоящите избори, то определено съм изненадан, но звучи несериозно да се възприемам като изоставен. В политиката няма място за чувства” това заяви пред БНТ лидерът на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов.

Симеонов призна, че до миналия четвъртък Красимир Каракачанов е твърдял, че двете формации ще се явяват заедно на изборите. Заместник-председателят на Народното събрание отправи упрек за това към лидера на ВМРО, като обясни, че така е изгубена цяла седмица, в която от НФСБ са можели да започнат подготовка за самостоятелно явяване.

“В крайна сметка, решението е на ВМРО. Ние не сме се разделили. Фактически те отказаха да се явят заедно с нас, като посочиха своите мотиви за това”, разясни още Симеонов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!