София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Волен Сидеров за изборите: Сигурни сме, че отиваме да участваме в купен мач

"Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен"
21 сПолитика 263 Мирослав Митков

Тези избори ще бъдат манипулирани, но въпреки всичко може и да има изненади и те да се озоват в новия парламент. Това заяви лидерът на ”Атака” Волен Сидеров.

Председателят на "Атака" очаква всякакви "мръсни номера" от ЦИК при регистрацията на партията за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

"Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, тъй като той вече е извършил законово нарушение, приемайки едно решение, което Върховният административен съд го отхвърли. Ние сме сигурни, че сега в момента отиваме да участваме в един купен мач. Това е нашето виждане. Ако питате "Добре, защо ще участвате тогава в купен мач?" - защото сме "Атака". Ние сме от онези хайдушки чети навремето, които са знаели, че няма да съборят империята, но с оръжия са излизали и са се били до последния човек. Хайдушките чети не са освободили България, а накрая руската ни е освободила, но това е друга тема", заяви Сидеров.

Той очаква резултатите от парламентарните избори да бъдат подправени, "фалшифицирани" и в полза на ГЕРБ, ДПС и които управляващите искат да вкарат. Там изборът бил между ВМРО и новия годеж между НФСБ и Марешки. По думите на Сидеров сега пред ГЕРБ стоял въпросът на кого да продадат няколко процента, за да имат бариера - дали на ВМРО, дали на новата коалиция "Воля"/НФСБ.

Иначе с ирония лидерът на "Атака" коментира новата коалиция: "Беше много нечестно от моя бивш кум да не ме покани на сватбата. Аз го поканих на моята сватба, можеше да ме покани, все пак да присъствам, нещо да ми подари, но така или иначе не ме покани".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!