София 20 °C София 20°C - предимно ясно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - кратковременен пороен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 21 °C Варна 21°C - кратковременен пороен дъжд Бургас 23 °C Бургас 23°C - облачно

ЖЕСТОКОСТ: Холивудски актьор наръга приятелката си над 20 пъти

Момичето е получила множество наранявания по врата, както и порязвания по ръцете и корема

7 дниКрими 7 Марияна Стойчева

Актьор, обвинен, че е намушкал над 20 пъти приятелката си, която е видна гримьорка в Холивуд, беше арестуван в Тексас при опит да избяга от САЩ в Мексико.

34-годишният Ник Паскуал е нахлул в дома на Али Шехорн в Сънланд, Калифорния, около 4:30 сутринта и я е намушкал няколко пъти. Шехорн е получила множество наранявания по врата, както и порязвания по ръцете и корема. Художничката и продуцент на специални ефекти беше намерена от майка си. Тя била цялата обляна в кръв.

„Това не е нещо, което трябва да се случва на никого“, каза майката на Шехорн.

„Не мислиш, че това някога ще ти се случи. Намерих я и не беше красива гледка“, добави тя.

Паскуал е обвинен в опит за убийство, кражба с взлом, домашно насилие и на тежка телесна повреда на жертвата при обстоятелства, свързани с домашно насилие.Той ще бъде екстрадиран в окръг Лос Анджелис, където ще се изправи пред обвиненията. Ако бъде признат за виновен го грози доживотна присъда.

Преди бруталното нападение двойката е била в обтегнати отношения и пред раздяла. Шехорн е подала молба за ограничителна заповед, обвинявайки приятеля си, че я е нападнал най-малко четири пъти.

Ник Паскуал, актьор с второстепенни роли в няколко проекта, сред които „Как се запознах с майка ви“, избяга от сцената след престъплението и беше заловен граничния контролно-пропускателен пункт между САЩ и Мексико.