София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Журналист: Борисов да спре да се хвали. В България няма санирана сграда

"Закриването на детското отделение в болницата в Димитровград е един абсурд"
2 мОбщество 18583

Продължават да говорят за саниране, а това изобщо не беше саниране. Програмата беше за топлоизолация на сградите. Санирането е съвсем друг процес, който изисква живущите в сградите да бъдат изведени от тях за между 3 и 6 месеца. Да бъде разбита мазилката, да бъдат проверени всички конструктивни елементи, къде има проблеми. Такава сграда в българия няма. Това заяви в предаването ЕвроДикоФ журналистът Мариета Димитрова.

"Беше поставена една топлоизолация, тук въобще не говорим за саниране", категорична е Димитрова.

"Закриването на детското отделение в болницата в Димитровград е един абсурд, за който нямам обяснение. Официалната информация е, че затварят отделението за ремонт, неофициалната обаче е, че няма достатъчно лекари, които да обслужват това отделение, обясни тя за причините за затварянето на детското отделение.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!