София 27 °C София 27°C - разкъсана облачност Велико Търново 21 °C Велико Търново 21°C - облачно Пловдив 30 °C Пловдив 30°C - предимно облачно Варна 25 °C Варна 25°C - ясно небе Бургас 28 °C Бургас 28°C - разкъсана облачност

Училище за родители - Ерготерапия с Руслана ВС

пропускане

Ерготерапия с Руслана ВС 

“Кажи ми и ще забравя, научи ме и ще запомня, покажи ми и ще мога”– това е мотото, което движи ерготерапевтичната практика на Руслана Анастасова. Завършила е “Социални дейности” в Софийския Университет и магистратура “Ерготерапия в общността” към Русенския Университет. Работя с деца и техните семейства повече от 22 г., като основният й фокус е активно включване на децата в дейности от тяхното ежедневие, които са типични за съответната възраст, дейности които носят удоволствие и смисъл. Руслана практикува ерготерапия с деца в ранна детска и училищна възраст, които имат особености в развитието. както и подкрепа на родители им. 

Днес ви срещаме с Руслана, за да ни разкаже повече за ерготерапията и как чрез нея се подкрепят децата от аутистичния спектър или други специфични потребности.

Гледай Училище за родители - Ерготерапия с Руслана ВС

21.07.2024 Част 2
21.07.2024 ЧАСТ 1
Самотни ли сте? Разговор с Роси Данах
До Намибия и Камбоджа. Разговор с Кирил Глушков - Кико
Всичко за змиите. разговор с Антон Соколов
Атопичен дерматит. Разговор с доц Косара Дреновска.
Имунни дефицити. Разговор с проф. Гергана Петрова
д-р Диана Христова ухапване насекоми
Николай Василев възпитание куче, спортна психология
Как да мотивираме децата за спорт с Таня Димитрова и Станислава Савова
Чужди тела в дихателната система с проф. Гергана Петрова
Слънцезащита с д-р Мина Сълева