неделя, 29.09.24
15.2 C
София
17 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Нинова няма да прави дебат с Борисов

      Дебат между лидерите на ГЕРБ и на БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова няма да има. Това съобщават от пресцентъра на социалистическата партия. От БСП не са съгласни с формата на дебата.

      ГЕРБ предлага лидерите да бъдат придружавани от експерти.

      Неприемливо е за нас да се смесват формите – експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен, пише в съобщението на социалистите.

      В изявление на Бойко Борисов, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ, се казва, че Корнелия Нинова е отхвърлила и трите предложени ѝ варианта за дебат.

      „За пореден път заявявам, че приех в първата част на дебата, в отделен модул, да спорят екипите на ГЕРБ и БСП. Съгласих се на пряк дебат между мен и г-жа Нинова във втора част, в абсолютно отделен модул. Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа“, се казва в съобщението на Борисов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ