петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Ашли Греъм – закръглена и секси

      Ерата на клющавите манекенки вече е в историята. Моделът Ашли Греъм уверено пробива път в модния бизнес за красавици с по-закръглени и пищни форми. 

      Преди около два месеца търговска група, представляваща стотици дизайнери в Америка, призова модната индустрия да се обърне към жени с по-големи размери, различни от стандартите 90-60-90.

      Клющавите манекенки, които се разхождат по модните подиуми изглеждат все по-плашещо. Примерът, който дават подтиква много тийнеджърки да поемат по опасния път на анорексията.

      На фона на тази картина красавици като Ашли Греъм изглеждат като глътка свеж въздух. Супермоделът с гръм и трясък разби нездравите стериотипи за красота и направи модния подиум да изглежда много по-достъпен.

      Вижте секси красавицата тук.

       

       

      Ашли Греъм е жената, която успя въпреки неодобрението от модната индустрия да се изкачи до редиците на най-високо платените модели в света.

       

       

       

      Мнозина все още я възприемат като аномалия, въпреки милионите ѝ последователи в Instagram и рекордните продажби на модната ѝ линия.

       

       

      През 2018 г. Ашли Греъм стана първият plus size модел, сключил договор с моден гигант. Красавицата влезе в историята, като стана лице на Revlon.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ