събота, 21.09.24
16.3 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      ПРОТЕСТНА АКЦИЯ В ЕФИР: Журналистка е задържана, противопоставила се на войната (ВИДЕО)

      В ефира на предаването „Время“ по Първи канал един от служителите организира протестна акция. Тя застана зад телевизионната водеща Екатерина Андреева и разгъна антивоенен плакат с призив: „Спрете войната, не вярвайте на пропагандата, тук ви лъжат”.

      „Канал Първи проверява във връзка с инцидент с външен човек в кадъра по време на предаване на живо“, съобщава ТАСС .

      По предварителни данни, Марина Овсяникова, която е работила като редактор, е вдигнала протест в ефир. Тя е откарана в полицейското управление на Останкино. Предполага се, че срещу служител на Канал 1 е съставен протокол по член 20.3.3 от Кодекса за административните нарушения относно военната цензура за дискредитиране на руските въоръжени сили. 

      Момиче с плакат срещу войната минава зад говорителката на руския първи канал докато чете новините. По предварителна информация момичето се казва Марина Овсянникова. Тя работи в редакцията – в дирекцията за новинарски програми – от дълго време.
       
      Марина Овсянникова, момичето с плаката NO WAR в пряк ефир на руската телевизия е записала и видео преди да отиде на работа. Войната е братоубийствена, войната е претъпление и Русия е агресор.
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ