петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      Киев излъга? Сергей Шойгу е жив и здрав (ВИДЕО)

      „Руският министър на отбраната Сергей Шойгу проведе среща, посветена на въпросите на реализацията на програмата за държавни поръчки и изпълняването на социалните задължения към руските военнослужещи“, това съобщиха от руското министерство на отбраната, публикувайки кадри от състоялата се работна среща. 

      По-рано днес Украйна заяви, че Шойгу е получил инфаркт, а в някои медии се появиха слухове, че руският министър на отбраната е бил или ликвидиран, или отстранен заради провала на специалната операция на Русия в Украйна.

      В същото време обаче няма никаква дата, която да свидетелства за скорошни снимки на заседания на руския министър на отбраната.

      „При трудностите, които са налични към днешен ден, ние в планов ред изпълняване държавната отбранителна поръчка…. Въпреки антируските санкции, днес нивото на сключване на държавни договори възлиза на 85%, през април ние ще приключим тази работа изцяло“, каза руският министър на отбраната.

      Сред приоритетните задачи Шойгу изброи доставката на войските на високоточно оръжие с голям обсег на действие и авиационна техника, както и поддръжка на бойната готовност на стратегическите ядрени сили.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ