петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Милен Керемедчиев: Израел се подготвя за по-мащабна акция

      Унгария прехвърли топката към нас. Добрата новина е, че ние реагирахме в рамките на няколко часа. Тази фирма има дейност, годишните ѝ финансови отчети показват, че има милиони оборот. Не знаем откъде идват, но се посочва, че не е от европейска страна. Това обясни Тихомир Безлов в ефира на БНТ.

      „Има голямо количество снимки на Орбан с Нетаняху. Подозренията към Унгария си останаха като тема. Българската и унгарската компания са част от израелската мрежа“, отбеляза Безлов.

      Производител на уоки-токитата е японска компания, която също реагира бързо. Показаха, че техните продукти има етикети, които липсваха. Може да говорим за имитиращи, коментира бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

      България е присъствала в големи международни конспирации. От търговия с наркотици, през атентати. Не мисля, че ще изненадаме някой, че има българска връзка“, каза още той.

      По думите му с тази атака Израел е постигнал три много важни цели.

      „Израел върна „Хизбула“ в каменната ера по отношение на комуникацията. Каквото и да е устройство е изхвърлено. Без да произведе един изстрел – успя да извади от строя над 3 000 членове на „Хизбула“. И третото – даде се явна връзка между това, че Иран поддържа комуникационна връзка с „Хизбула“. Подобен пейджър гръмна в ръцете на иранския посланик и ослепя. Всички тези стъпки са подготовка за по-мащабна акция“, обясни Керемедчиев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ