събота, 21.09.24
14.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Костадинов: Нашата страна е изключително зависима

      „Нашата страна е изключително зависима, нашето гражданско общество е подменено от подменени псевдограждански говорители. На практика българската държава е отвлечена и завзета и ние трябва да си я върнем.“

      Това заяви в ефира на БНТ председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

      По отношение на закона за чуждестранните агенти, Костадинов каза, че са го вкарали за четвърти пореден път в четвърти пореден парламент, но този законопроект всъщност си е изпълнил задачата.

      „Очевидно няма да бъде приет, разбира се, но още преди да бъде приет, той работи. Не знам защо направиха този път толкова истерична реакция от страна американските медии в България, защото предишните три пъти някак си доста по-обрана беше реакцията. Но сега явно прозира истерия и страх. Особено с оглед на това, че в САЩ идват избори, които ще бъдат буквално след два месеца и там може да спечели Тръмп. Дано да спечели Тръмп. В резултат на това може би има наистина много сериозен страх, да не би България да се пропука още повече американското господство и точно поради тази причина те изкараха всичките си агенти на светло“, уточни още той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ