събота, 21.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Септември (София) победи Хебър с 2:1

      Столичани удариха останалия в намален състав Хебър

      Септември (София) победи Хебър с 2:1 като гост в мач от деветия кръг на efbet Лига. Символичните домакините, които приеха съперника на стадион „Локомотив“ в Пловдив заради ремонт на терена в Пазарджик, играха 76 минути с човек по-малко. С втория си пореден успех Септември настигна ЦСКА в класирането, но „армейците“ имат мач по-малко. Седем от играчите на гостите пък получиха жълти картони.

      Още преди изтичането на четвърт час от мача гостите получиха право да изпълнят дузпа. След изпълнението на тъч отляво Октай Хамдиев изрита в гърдите Бертран Фурие при борбата за топката.

      Съдията Михаел Павлов не само посочи бялата точка, но и показа червен картон на Хамдиев. Капитанът на гостите Асен Чандъров изпълни 11-метровия наказателен удар и прати топката във вратата на Петър Дебърлиев.

      В 28-ата минута Фурие опита далечен, но неточен удар към вратата на символичните домакини. Хебър успя да изравни във втората минута на добавеното време на първата част, когато Душан Вукович успя да изпревари защитата на Септември и се разписа с глава след центриране от корнер.

      В средата на второто полувреме резервата Митко Митков би опасно от фаул, но вратарят на Хебър успя да избие. В 74-ата минута Септември отново излезе напред в резултата.

      Митко Митков центрира отдясно и в наказателното поле намери Борислав Рупанов, който се измъкна от пазача си и стреля точно в мрежата на Петър Дебърлиев. В 86-ата минута Фурие от наказателното поле отправи удар към вратата на домакините, но право в ръцете на вратаря.

      Победата донесе на Септември актив от общо шест точки, колкото имат ЦСКА и Крумовград. Тимът на Николай Митов вече е 14-и, докато Хебър остава на последната 16-а позиция с пет точки. На 27 септември тимът от Пазарджик гостува на Локомотив (София), а два дни по-рано Септември (София) приема ЦСКА 1948. Победата донесе на Септември актив от общо шест точки, колкото имат ЦСКА и Крумовград. Тимът на Николай Митов вече е 14-и, докато Хебър остава на последната 16-а позиция с пет точки.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ