сряда, 25.09.24
18.6 C
София
20 C
Пловдив
16.5 C
Варна
Search Suggestions

      Манчестър Сити е напред за Купата на Лигата

      Малко след това отново Савиньо демонстрира чудесна работа с топка в крака, дриблирайки великолепно и накрая стреля, но кълбото се отби от гредата

      Манчестър Сити победи Уотфорд с 2:1 в двубой от 1/16-финалите на Карабо Къп. Попаденията за „гражданите“ паднаха през първата част, като попаденията бяха дело на Жереми Доку и Матеуш Нунеш, а за гостите в самия край отбеляза Том Инс. Домакините контролираха двубоя почти през цялото време, но в последните моменти можеше да се стигне до изненада, но „стършелите“ така и не успяха да създадат подходящото положение в търсене на равенството.

      В 5-а минута гостите допуснаха груба грешка в защита, като топката бе открадната и накрая се озова в Джак Грийлиш, който пусна великолепен пас към Жереми Доку, а той демонстрира страхотна техника и завърши по великолепен начин, за да открие резултата – 1:0.

      В 21-а минута Уотфорд организира добро нападение, като Квадво Баа се промъкна в наказателното поле и изблъска Брейтуейт, след което стреля в близия ъгъл и успя да изравни резултата, но попадението бе отменено заради нарушение на нападателя.

      В 38-а минута „гражданите“ отново направиха чудесна атака, при която Рико Люис нахлу към центъра на терена и намери Матеус Нунеш, който шутира по превъзходен начин, без да остави шанс на Бонд – 2:0 за Манчестър Сити.

      През втората част Манчестър Сити намаля оборотите, но Савиньо се появи на почивката и определено бе във фокуса на вниманието. В 64-а минута именно той се нагърби с индивидуална техника, като завърши по добър начин, но топката бе изчистена от самата голлиния.

      Малко след това отново Савиньо демонстрира чудесна работа с топка в крака, дриблирайки великолепно и накрая стреля, но кълбото се отби от гредата.

      В 86-а минута Уотфорд организира великолепна контраатака, а Манчестър Сити не се справи добре, като Гиорги Чакветадзе дриблира добре през центъра и накрая пусна пак към Том Инс, който отправи великолепен удар извън наказателното поле, при който Ортега нямаше как да реагира – 2:1.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ