Search Suggestions
      събота, 19.10.24
      Search Suggestions

          Момче оцеля в джунглата благодарение на звездите и локвите

          Деветгодишно момче, изгубено в джунглата, бе намерено живо в Мексико, съобщи Jam Press. Джоел дел Кармен Акоста Орам е видян за последен път да си играе с две кучета в ранчото на семейството си. С тях той случайно се залута в джунглата и изчезна. Изчезването на момчето бе забелязано бързо. Спасителите тръгнали да го дирят, но били осуетени от урагана Милтън. Дъждът измил всички следи и издирването трябваше да бъде прекратено. Роднините вече не вярвали, че детето ще бъде спасено, когато едно от кучетата му се върна в ранчото. Благодарение на него спасителите откриха момчето. Той излезе при групата по шорти и тениска.

          Оказа се, че детето е прекарало 10 дни в опасни гори, гъмжащи от змии и крокодили. Той каза, че през нощта начертавал маршрут според звездите и утолявал жаждата си с вода от локви. Това му помогна да оцелее.

          По-рано беше съобщено, че в Италия пет дни издирваха възрастна жена, изгубила се в Алпите. Според нея тя пиела от локви, спяла на легло от папрат под бук и винаги се молела преди лягане.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions