Search Suggestions
      вторник, 22.10.24
      Search Suggestions

          Нестеров се класира за втория кръг на сингъл на турнир в Италия

          Пьотр Нестеров се класира за втория кръг на сингъл на турнира на клей в Санта Маргерита ди Пула (Италия) с награден фонд 25 хиляди долара. Националът на България за Купа Дейвис победи Ерик Ваншелбойм (Украйна) със 7-6 (2), 6-0. Срещата продължи точно два часа.

          Българинът изпусна преднина от 5-2 в първия сет и се стигна до тайбрек. В него Нестеров спечели шест поредни точки от 1-2 до 7-2. Във втората част Пьотр спечели убедително без да загуби нито един гейм.

          Във втория кръг Нестеров ще играе срещу №2 в схемата и №255 в световната ранглиста Лукас Ноймайер (Австрия). Предната седмица Пьотр спаси четири мачбола и елиминира австриеца с 1-6, 7-6 (8), 6:2 на друг турнир в Италия.

          Друг национал – Янаки Милев, се наложи по-рано днес над Николо Тофанин (Италия) с 6-4, 6-4 и също се класира за втория кръг на сингъл. Във втория кръг Милев ще играе срещу Федерико Агилар (Уругвай).

          Нестеров и Милев са поставени под №3 в схемата на двойки и ще започнат директно от четвъртфиналите. Българите спечелиха титлите на двойки на два поредни турнира в Италия от същия ранг.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions