сряда, 02.10.24
0.8 C
София
10 C
Пловдив
10.8 C
Варна
Search Suggestions

      Градска мобилност за проблема с SMS-ите в София: Спря токът, не сме слагали скоби

      Голяма авария в електрозахранването е причината за техническия проблем с SMS-ите за синя и зелена зона в София от 10:22 ч. днес. Проблем с тока е прекъснал получаването на автоматизирани съобщения. Това заявиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) пред „24 часа“. 

      От пресцентъра обясниха, че от ЦГМ не са заскобявали коли в този период, но дали шофьорите ще бъдат таксувани за повече изпратени SMS-и зависи от телефонните оператори. 

      „Щом SMS-ите не са пристигнали, не би трябвало шофьорите да се таксуват, но не знаем каква е процедурата на телефонните оператори“, завиха още от центъра за градска мобилност в столицата. 

      За „24 часа“ мобилните оператори обясниха, че таксуването се осъществява след получаване на втория потвърдителен SMS от страна на ЦГМ. 

      „В случай, че не е пристигнал такъв, не би следвало да има таксуване. Обясниха мобилните оператори.

      Както „24 часа“ по-рано днес писа, шофьори не получават SMS потвърждение, че плащането им е прието, както и до кога е позволено оставането в синя и зелена зона в София. Стана ясно, че поради технически проблем SMS-ите, с които се плаща синя и зелена зона в София не се получават в Центъра за градска мобилност. 

      Снимка: БГНЕС 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ