петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Д-р Тед Ноел: Джо Байдън има деменция, на практика САЩ нямат президент

      С течение на времето аз коментирах, че Джо очевидно има „органичен мозъчен синдром“. Това означава, че повечето от това, което виждаме, идва от биологичните промени в мозъка, а не от психиатрично заболяване. Междувременно Джо избягваше продължителното излагане на камерите и микрофоните, така че, ние нямахме какво да правим. Това пише Тед Ноел, доктор по медицина, в americanthinker, цитиран от „Гласове“.

      След това в една колона на уебсайта на „Свободната преса“ беше публикувана бележка от един академичен невролог, който смяташе, че заради собственото си оцеляване това изисква той да остане анонимен. Знаем колко точни могат да бъдат анонимните източници, така че бях доста предпазлив, докато не сравних коментарите на този невролог с моето образование и обучение, смесено с либералната доза от представянето на Джо по време на дебата му с Доналд Тръмп.

      Невролозите често поставят своите диагнози чрез наблюдение. Всъщност повечето диагнози на двигателните разстройства се поставят чрез директно наблюдение или описание от пациентите и семействата им. Г-н Байдън има паркинсонизъм, и това е общ термин, който се отнася до неврологичните състояния, които причиняват забавените движения, скованост и треперенето. По наблюдения той има лице-маска, намалено мигане, твърда и бавна походка, прегърбена стойка, нисък глас, дисбаланс, замръзване, леко когнитивно нарушение, скованост и треперене. Гледал съм на едно видео това треперене. Всичко това диагностицира Паркинсон. Той ще се нуждае от допълнително изследване от експертите, за да се определи кое конкретно заболяване в общия план има, като идиопатичната болест на Паркинсон или друго специфично заболяване.

      Въпреки че, няма лек за многото състояния, включващи болестта на Паркинсон, има ефективни лечения за много от симптомите й. Като не желае да получи своята точна диагноза, президентът се лишава от подобно лечение и така очевидно влошава собственото си положение. Обърнете внимание на думата „очевидно“ в последното изречение. Когато гледах дебата, „пластмасовото“ лице на Байдън изскочи към мен. Знаех, че това е част от комплекса на Паркинсон. Но коя от десетте диагнози е подходяща? Търсех треперенето, но без успех. Но този академичен експерт-невролог го е видял. Той също така видя и очерта всички неща, които видяхме по времето на дебата, като го обяви без съмнение за болестта на Паркинсон., казва още д-р Ноел.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ