неделя, 29.09.24
14.6 C
София
14 C
Пловдив
17.1 C
Варна
Search Suggestions

      Храни с партийно лого конфискува полицията в Кърджали

      Пакети заредени с хранителни продукти от първа необходимост – олио, брашно, боб, леща, халва и други, с логото на политическа партия, откриха криминалистите в Кърджали при специализирана операция.
      Открити са 400 торбички с лого, като 300 от тях са намерени в складова база за търговия на едро в квартал „Студен кладенец“, а 100 в микробус с кърджалийска регистрация. Торбичките с хранителните продукти са иззети, към момента няма информация за задържани лица.
      Извършва се оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.
      Продуктите са част от акция на партия ДОСТ, а лидерите й не отрекоха това. Общинският председател на структурата в Кърджали – Рашид Шукри посочи, че стоката е закупена напълно законно с партийни средства и е предназначена за благотворителна кампания в помощ на социално слабите хора на територията на общината.
      „Кампанията стартира още преди месец и имаме фактура за това на стойност 7 400 лв.“, каза Шукри. Лютви Местан от своя страна заяви, че не е наясно със случая и че тепърва ще се запознае с детайлите. 
      В понеделник ще се внесе жалба в Окръжна прокуратура заради иззетите големи количества храни.
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ