петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ПР експерт: Започваме една кампания, която ще е белязана с отвратителност

      "Сега е всичко е като предишното - хора, хванали се гуша за гуша"

      Започваме една кампания, която ще е белязана с отвратителност и ще доведе до очаквания от социолозите резултата – малко над 2 млн. души да гласуват. А това зависи от тези, които снощи се биха и си дърпаха кабелите в парламента. Аз не чух политически декларации, какви политики ще изпълняват, но пък имаме клетви, кой с кого няма да се съюзи. Това коментира пред БНР бившият ПР експертът Диана Дамянова във връзка с началото на предизборната кампания.
      Сега е всичко е като предишното – хора, хванали се гуша за гуша. Този символ на загасената зала е прекрасен, точно там е мястото на българската политическа класа, посочи тя.
      Комбинацията от пълната политическа неадекватност и заплахите, че изборите няма да бъдат честни, ще доведе до това, че изборите ще са честни, но ще гласуват ¼ от българския народ, отбеляза Дамянова, като подчерта:
      „Предизборната кампания представлява постановка на пиеса на голям театър и трябва добре да се рекламира с добри актьори, по добър сценарии и добър драматург, и трябва да бъде изиграна правилно. Ако те гледат на кампанията на парче и в последния ден искат да привлекат избиратели, няма да постигнат нищо“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ