понеделник, 30.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Тръмп: Байдън е ментално увреден, Харис така се е родила

      Бившият американски президент и настоящ кандидат на републиканците за държавен глава Доналд Тръмп заяви, че опонентката му за Белия дом Камала Харис е родена с „ментално увреждане“.

      „Президентът Джо Байдън е ментално увреден. Харис пък така се е родила“, отсече Тръмп на предизборен митинг в щата Уисконсин, предизвиквайки смях сред симпатизантите си.

      И ако се замислите, само човек, който е умствено увреден, може да позволи това нещо да се случи в нашата страна, допълни Тръмп, визирайки потокът от имигранти, за който според него вина носят именно Байдън и Харис.

      В неделя Тръмп отново каза, че Харис е ментално увредена, но този път на митинг в ключовия щат Пенсилвания. Заради изявлението си той беше остро разкритикуван от председателката на Американската асоциация на хората с увреждания Мария Таун.

      Излиза, че според Тръмп всеки с някакво увреждане е по-малко човек и заслужава по-малко достойнство. Нашата асоциация ще продължи да настоява лидерите на двете партии за президентските избори да осъждат използването на подобен език, какъвто използва Тръмп, коментира Таун, цитирана от 20minutos.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ