Search Suggestions
      петък, 18.10.24
      Search Suggestions

          Джиджи Хадид с рядък коментар за връзката си с Брадли Купър

          Джиджи Хадид коментира връзката си с Брадли Купър. Елитната моделка, която преди ден участва в първото шоу на Victoria’s Secret от шест години насам, обясни защо приятелят й не дойде да я подкрепи. Според Джиджи той е имал по-важни неща за вършене: видял се е с дъщеря си Лия от Ирина Шейк.

          „Днес той гледа шоуто от вкъщи. Той изпълнява задълженията си като баща“, каза Джиджи пред Us Weekly, докато се подготвяше да излезе на пистата. Въпреки това тя не остана без подкрепата на любимия си. „Но той много ме подкрепи. И приятели ще дойдат при мен – много приятели“, добави тя.

          В шоуто участва не само настоящата приятелка на Купър, но и бившата му любима и майка на 7-годишната му дъщеря Ирина Шейк. По-рано Шейк каза, че се опитват да отгледат Лия сами и да организират работните графици така, че единият от родителите да е с дъщеря им.

          29-годишната Джиджи Хадид и 49-годишният Брадли Купър се срещат от миналата есен. Те често прекарват време заедно и според вътрешни хора имат много общи неща, въпреки 20-годишната разлика във възрастта. „И двамата са самотни родители с малки дъщери и имат сходно чувство за хумор.“

          Джиджи има четиригодишна дъщеря Хай от бившия си приятел, бивш член на One Direction Зейн Малик.

          Интересно е, че Джиджи и Брадли навремето бяха запознати от Ирина Шейк, която по-късно, според вътрешни лица, беше недоволна от това докъде са стигнали отношенията им. Твърди се, че Шейк се е надявала Купър да се ожени за нея и дори искаше да има още едно дете от него.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions